Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Easy Trip este noul concept dezvoltat de compania Creative Eye SRL din Constanța, care deține și agenția turoperatoare Litoralulromanesc.ro, lider pe piața vacanțelor la Marea Neagră.

Agenția revânzătoare Easy Trip este dedicată exclusiv vânzării B2C (direct turiștilor) și promovează vacanțe în toate destinațiile turistice autohtone (mare/munte/balneo/spa), pachete charter în străinătate în destinații sun&beach/ski precum Bulgaria, Grecia, Spania, Turcia, Austria, Italia, Egipt, Emiratele Arabe Unite sau Cipru de Nord, precum și vacanțe exotice și circuite culturale.

Easy Trip înseamnă pentru clienți condiții flexibile și avantajoase, produse exclusive, suport non-stop și sisteme software integrate.

Litoralulromanesc.ro, cu capital integral autohton, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile românești de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. În cei 15 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanţe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turişti care au rezervat peste 4 milioane de nopţi de cazare.