Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: la 100 m de Lacul Amara, in zona parcului dendrologic din statiune. Facilitati hotel: capacitate de 488 locuri (210 camere duble twin, 23 camere duble cu pat matrimonial si 7 apartamente), restaurant, bar, minimarket, sali de conferinta, baza de tratament, plaja proprie, centru SPA, gradina de vara, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii sau transferuri, receptie non-stop. Facilitati camere: TV LCD, minibar, AC, telefon, grup sanitar propriu.
Amplasare: la 100 m de Lacul Amara, in zona parcului dendrologic din statiune. Facilitati hotel: capacitate de 488 locuri (210 camere duble twin, 23 camere duble cu pat matrimonial si 7 apartamente), restaurant, bar, minimarket, sali de conferinta, baza de tratament, plaja proprie, centru SPA, gradina de vara, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii sau transferuri, receptie non-stop, complex de agrement cu piscina interioara cu tobogan pentru adulti si pentru copii, jacuzzi, saune, salina. Facilitati camere: TV LCD, minibar, AC, telefon, grup sanitar propriu.
Descriere camere:
TV LCD, minibar, AC, telefon, grup sanitar propriu.
Descriere facilitati:
capacitate de 488 locuri (210 camere duble twin, 23 camere duble cu pat matrimonial si 7 apartamente), restaurant, bar, minimarket, sali de conferinta, baza de tratament, plaja proprie, centru SPA, gradina de vara, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii sau transferuri, receptie non-stop, complex de agrement cu piscina interioara cu tobogan pentru adulti si pentru copii, jacuzzi, saune, salina.
Locatie:
la 100 m de Lacul Amara, in zona parcului dendrologic din statiune.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in camera
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Baza de tratament
Sauna
Jacuzzi
Piscina acoperita
Sala de conferinte
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Gradina
Centru de tratament si wellness
Facilitati organizare evenimente festive
Servicii medicale

Locatie