Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna. Facilitati hotel: camere duble si apartamente, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop. Facilitati camere: TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Amplasare: in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna. Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop. Facilitati camere: TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Descriere camere:
TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Descriere facilitati:
camere duble si apartamente, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop.
Locatie:
in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Uscator de par in camera
Sauna
Piscina in aer liber
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Parcare contra cost

Locatie