Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Versay

   Str Cernei 1, Baile Herculane 325200, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna. Facilitati hotel: camere duble si apartamente, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop. Facilitati camere: TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Amplasare: in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna. Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop. Facilitati camere: TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Descriere camere:
TV, telefon, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzirea in pardoseala, AC.
Descriere facilitati:
camere duble si apartamente, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, lift, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare, bazin cu apa termosalina si sauna, receptie non-stop.
Locatie:
in parcul din centrul istoric al statiunii, pe malul raului Cerna.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Uscator de par in camera
Sauna
Jacuzzi
Sala de conferinte
Spa
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Parcare contra cost

Locatie