Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Anna

   Str Oltului nr 128, Baile Tusnad 535100, Baile Tusnad Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere camere:
minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere facilitati:
restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente.
Locatie:
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala.

Facilitati

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Minibar
Uscator de par in camera
Baza de tratament
Sauna
Jacuzzi
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Articole de toaleta

Locatie