Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car. Facilitati camere: baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.
Locatie:
Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Spalatorie
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Depozitare bagaje
Seif la receptie
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Room service
Telefon
Internet wireless gratuit
Inchirieri auto
Zona receptie
Receptie non-stop
Serviciu de calcat imbracaminte
Uscatorie

Locatie