Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Express este un corp nou al Hotelului Orient situat la aproximativ 40 de metri distanta de acesta. Hotelul dispune de 10 camere single/duble cu pat matrimonial si 9 camere duble twin. Facilitati hotel: terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, birou de lucru, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, birou de lucru, internet wireless.
Descriere facilitati:
terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 10 camere single/duble cu pat matrimonial si 9 camere duble twin.
Locatie:
Hotel Express este un corp nou al Hotelului Orient situat la aproximativ 40 de metri distanta de acesta.

Facilitati

Terasa
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie
Aer conditionat/ventiloconvector
Dus in camera
Uscator de par in camera
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Sistem central de incalzire
Serviciu de calcat imbracaminte
Uscatorie
Non-smoking hotel

Locatie