Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International

   Strada Cauzasi, nr 2725, Bucuresti 030801, Bucuresti Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este la 10 minute de impozanta cladire a Palatului Parlamentului, aproape de Biblioteca Nationala, de Catedrala Mitropoliei si de Unirea Shopping Center, pentru impatimitii de cumparaturi. Facilitati hotel: restaurant, coffee lounge, 4 sali de conferinte (copiere, fax, print alb/negru si color, sistem de aer conditionat, video proiector, ecran de proiectie, flip chart, traducere simultan, inchiriere laptop, lumina naturala). Facilitati camere: acces gratuit la internet de mare viteza Wi-Fi, aer conditionat, baie proprie, cutie de valori, linie telefonica directa, TV, minibar, uscator de par,serviciu de curatenie zilnic, cafea si ceai, masa si fier de calcat la cerere.
Hotelul este la 10 minute de impozanta cladire a Palatului Parlamentului, aproape de Biblioteca Nationala, de Catedrala Mitropoliei si de Unirea Shopping Center, pentru impatimitii de cumparaturi. Facilitati hotel: restaurant, coffee lounge, 4 sali de conferinte (copiere, fax, print alb/negru si color, sistem de aer conditionat, video proiector, ecran de proiectie, flip chart, traducere simultan, inchiriere laptop, lumina naturala). Facilitati camere: acces gratuit la internet de mare viteza Wi-Fi, aer conditionat, baie proprie, cutie de valori, linie telefonica directa, TV, minibar, uscator de par, serviciu de curatenie zilnic, cafea si ceai, masa si fier de calcat la cerere.
Descriere camere:
acces gratuit la internet de mare viteza Wi-Fi, aer conditionat, baie proprie, cutie de valori, linie telefonica directa, TV, minibar, uscator de par,serviciu de curatenie zilnic, cafea si ceai, masa si fier de calcat la cerere.
Descriere facilitati:
restaurant, coffee lounge, 4 sali de conferinte (copiere, fax, print alb/negru si color, sistem de aer conditionat, video proiector, ecran de proiectie, flip chart, traducere simultan, inchiriere laptop, lumina naturala).
Locatie:
Hotelul este la 10 minute de impozanta cladire a Palatului Parlamentului, aproape de Biblioteca Nationala, de Catedrala Mitropoliei si de Unirea Shopping Center, pentru impatimitii de cumparaturi.

Facilitati

Restaurant
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Uscator de par in camera
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Business centre
Cafenea

Locatie