Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin. Facilitati camere: baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin. Facilitati camere: baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Descriere camere:
baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin.
Locatie:
Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Depozitare bagaje
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Room service
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Sistem central de incalzire
Loc de joaca pentru copii
Serviciu de calcat imbracaminte
Zona fumatori
Non-smoking hotel
Aparat pentru lustruit pantofi
Biblioteca

Locatie