Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Granata

   Str Cometei 1620, ClujNapoca 400493, Cluj Napoca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Granata este situat într-o zona liniştita, rezidentiala a Clujului, la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca şi 5 minute de centrul orasului. Cu un design impresionant, in ton cu mostenirea arhitectonica a orasului, Hotel Granata este conceput pentru a convinge cele mai rafinate gusturi şi cele mai exigente dorinţe.
Descriere camere:
Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o ofera sunt completate cu dotari de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist. In funcţie de tipul ales, în camere va aşteapta aer condi-ţionat, minibar, frigider, televizor, cablu tv, fotoliu de masaj, telefoane (atat în cameră cat şi în baie), cabina de duş, jacuzzi sau seif personal digital.
Descriere facilitati:
44 de camere de 4* sau pentru cele 10 camere de 3*, amenajate şi dotate astfel încât să vă ofere o stare absoluta de confort. Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o oferă sunt completate cu dotări de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist. O parte din serviciile incluse în oferta Hotel Granata sunt: seif pentru valori personale, internet wireless, roomservice, parcare pazita sau servicii de wake-up call şi secretariat. Restaurantul Granata vă rasfata cu cele mai rafinate specialităţi tradiţionale sau internaţionale, fiind locul perfect atât pentru întâlniri de afaceri cât şi pentru cine romantice.
Locatie:
Hotelul este situat la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca si 5 minute de centrul oraşului.

Facilitati

Restaurant
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Sauna
Jacuzzi
Sala de conferinte
Room service
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Receptie non-stop
Teren de tenis