Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cantemir este situat in centrul orasului Husi si isi merita din plin reputatia datorita calitatii si diversitatii serviciilor oferite. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 96 de locuri in 19 camere cu pat matrimonial, 21 de camere Double, 4 camere Triple si 2 Apartamente. Hotelul Cantemir dispune de restaurant si parcare gratuita. Facilitati Camere Toate camerele dispun de cablu tv, minibar, telefon. Masa - Mic Dejun O gama larga de specialitati culinare ale bucatariei romanesti si internationale puteti gasi numai la restaurantul Cantemir, situat la parterul hotelului. Taxa hoteliera - este 5 % din tariful de baza si este facturata separat.
Descriere camere:
Facilitati Camere Toate camerele dispun de cablu tv, minibar, telefon.
Descriere facilitati:
Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 96 de locuri in 19 camere cu pat matrimonial, 21 de camere Double, 4 camere Triple si 2 Apartamente. Hotelul Cantemir dispune de restaurant si parcare gratuita. Masa - Mic Dejun O gama larga de specialitati culinare ale bucatariei romanesti si internationale puteti gasi numai la restaurantul Cantemir, situat la parterul hotelului. Taxa hoteliera - este 5 % din tariful de baza si este facturata separat.

Locatie