Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castel Haller

   Marosugra 466, Ogra 547440, Jud Mures, Ogra Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la doar 22 de km de Targu Mures, pe partea stanga a raului Mures, se afla in apropierea drumul national E 60 in directia Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul Internațional Targu Mures. Facilitati castel: restaurant, sala de conferinta, crama, centru de recreere (bazin cu apa sarata naturala, jaccuzi, sauna finlandeza, camera de salina, bazin pentru copii cu tobogan, ciubar exterior cu apa sarata, acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita in curtea Castelului. In incinta Castelului sunt 14 camere, din care 1 apartament și 13 camere duble, Facilitati camere: aer conditionat, mobilier de epoca, halat de baie, cabina de dus, uscator de par.
Descriere camere:
aer conditionat, mobilier de epoca, halat de baie, cabina de dus, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, sala de conferinta, crama, centru de recreere (bazin cu apa sarata naturala, jaccuzi, sauna finlandeza, camera de salina, bazin pentru copii cu tobogan, ciubar exterior cu apa sarata, acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita in curtea Castelului. In incinta Castelului sunt 14 camere, din care 1 apartament și 13 camere duble,
Locatie:
Situat la doar 22 de km de Targu Mures, pe partea stanga a raului Mures, se afla in apropierea drumul national E 60 in directia Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul Internațional Targu Mures.

Facilitati

Restaurant
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Dus in camera
Uscator de par in camera
Sauna
Jacuzzi
Piscina acoperita
Piscina pentru copii
Baie proprie
Sala de conferinte
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Halate de baie

Locatie