Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vilele Satul Prunilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere camere:
Cele şapte vile au fiecare câte trei dormi­toare duble, fiecare cu o baie privată şi acces la o bucătărie complet utilată. Salonul spaţios şi elegant mobilat, dar şi terasa vor găzdui cu uşurinţă gru­puri mai mari şi se vor do­vedi spaţii perfecte pentru relaxare şi activităţi de re­creere.
Indicatii auto:
Dacă veniţi dinspre Bucureşti Urmaţi DN71 pe ruta Bucureşti- Târgovişte- Braşov De la Târgovişte mergeţi spre Pucioasa şi traversaţi satele Fieni, Buciumeni şi Dealu Mare Urmaţi indicatorul spre Pietroşiţa Faceţi stanga la intrarea în satul Pietroşiţa La prima curbă, la indicatorul Runcu 9 km, faceţi stânga Mai aveţi doar 3 km până în Satul Prunilor Dacă veniţi dinspre Valea Prahovei Urmaţi DN71 pe ruta Bucureşti- Târgovişte- Braşov Faceţi dreapta la ieşirea din Pietroşiţa în dreptul panoului cu Satul Prunilor, situat pe partea dreaptă a drumului La intersecţie faceţi dreapta, mai aveţi doar 3 km până în Satul Prunilor Alte mijloace de transport Trenuri Autogari: Targoviste-Pietrosita si Bucuresti-Pietrosita