Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Edelweiss este situat la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Clabucet. Facilitati hotel Complet renovat in 2008, hotelul Edelweiss pune la dispozitie 15 camere spatioase ( 11 camere duble si 4 apartamente),parcare, incalzire centrala, sala de fitness si sala de conferinte, un restaurant rustic cu o capacitate de 40 de locuri, terasa, bar, internet cablu, seif la receptie,room service. Descriere camere: Camerele sunt dotate cu frigider, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, minibar, telefon, televizor,aer conditionat, internet. Sunt acceptate gratuit animale de companie.
Facilitati hotel Complet renovat in 2008, hotelul Edelweiss pune la dispozitie 15 camere spatioase ( 11 camere duble si 4 apartamente),parcare, incalzire centrala, sala de fitness si sala de conferinte, un restaurant rustic cu o capacitate de 40 de locuri, terasa, bar, internet cablu, seif la receptie,room service. Descriere camere: Camerele sunt dotate cu frigider, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, minibar, telefon, televizor,aer conditionat, internet. Sunt acceptate gratuit animale de companie.
Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu frigider, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, minibar, telefon, televizor,aer conditionat, internet. Sunt acceptate gratuit animale de companie.
Descriere facilitati:
Complet renovat in 2008, hotelul Edelweiss pune la dispozitie 15 camere spatioase ( 11 camere duble si 4 apartamente),parcare, incalzire centrala, sala de fitness si sala de conferinte, un restaurant rustic cu o capacitate de 40 de locuri, terasa, bar, internet cablu, seif la receptie,room service.
Locatie:
situat la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Clabucet.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Seif la receptie
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Room service
Telefon
Sala fitness
Parcare gratuita
Balcon
Zona receptie
Internet prin cablu gratuit
Animale de companie permise

Locatie