Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul hotelier Hanul Domnesc este amplasat la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 180 de locuri), bar, terasa, 3 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, receptie non-stop, lift, schimb valutar, room service, parcare gratuita. Hotelul ofera oaspetilor 48 locuri de cazare dispuse in 23 spatii de cazare in următoarea structura: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale si 9 camere duble twin. Facilitati camere: accesul se face pe baza de carduri magnetice, mini bar, TV LCD si cablu cu peste 60 de canale, telefon national si international, internet wi-fi de mare viteza, bai dotate cu cabine de dus si uscator de par, birou de lucru, sistem automat de control al temperaturii, detectoare de fum si sistem de prevenire al incendiilor. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
accesul se face pe baza de carduri magnetice, mini bar, TV LCD si cablu cu peste 60 de canale, telefon national si international, internet wi-fi de mare viteza, bai dotate cu cabine de dus si uscator de par, birou de lucru, sistem automat de control al temperaturii, detectoare de fum si sistem de prevenire al incendiilor.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 180 de locuri), bar, terasa, 3 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, receptie non-stop, lift, schimb valutar, room service, parcare gratuita. Hotelul ofera oaspetilor 48 locuri de cazare dispuse in 23 spatii de cazare in următoarea structura: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale si 9 camere duble twin.
Locatie:
Complexul hotelier Hanul Domnesc este amplasat la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Seif la receptie
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Room service
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Sistem central de incalzire
Loc de joaca pentru copii
Schimb valutar

Locatie