Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Iurca de Calinesti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea-restaurant Casa Iurca de Calinesti este situata in inima Maramuresului Istoric
Pensiunea dispune de 22 camere, restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, iar terasa de inca 60 de locuri. Salonul de mic dejun este prevazut cu 40 de locuri. In fiecare saptamana, de joi pana duminica, ansamblul „Casa Iurca de Calinesti” va sta la dispozitie cu un program artistic. Ghid turistic vorbitor de limba engleza si franceza (25 Euro/zi), programe turistice pentru zona Maramureşului
Descriere camere:
Camerele sunt distribuite astfel: 1 camera single, 14 camere double, 3 camere cu pat matrimonial, 1 camera nuptiala si 3 apartamente toate prevazute cu internet, TV si minibar. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, in timp ce apartamentele au grup sanitar comun. Toate camerele sunt de nefumatori.
Atractii turistice:
Obiectivele turistice din Maramures: Muzeul Satului Muzeul de Etnografie Muzeul de Stiinţe ale Naturii Muzeul de Istorie Muzeul Memorial Cimitirul Vesel de la Săpânţa Bisericile şi mănăstirile din lemn de la Săpânţa, Bârsana, Ieud, Bogdan Vodă Valea Izei cu satele ei Staţiunea balneară Ocna Şugătag Complexul pentru sporturi de iarnă de la Borşa Atelierele meşterilor artizani de la Vadu Izei Instalaţiile tehnice ţărăneşti de pe Valea Cosăului (vâltori, piue, mori, horincii) Valea Vaserului (plimbări cu mocănita)

Facilitati

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Minibar
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Sistem central de incalzire
Loc de joaca pentru copii
Non-smoking hotel