Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: la 150 m distanta de lacul Ursu.
Facilitati hotel: 96 de camere, restaurant, bar, cafenea, terasa de vara, magazine pentru suveniruri, parcare, spalatorie, baza de tratament, sala de conferinta. Recomandari afectiuni: ginecologice. Facilitati camere: camerele sunt echipate cu baie, telefon, balcon, Tv sat color. Servicii masa: in restaurantul hotelului. Facilitati copii cu 2 adulti in camera: - copiii pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si alimentatie publica; - 1 copil de 2-12 ani achita 50% din tarif adult pentru pat suplimentar; daca nu doreste pat suplimentar achita doar 50% din masa; - 2 copii 2-12 ani, primul doarme cu parintii si plateste 50% din masa, iar al doilea plateste patul suplimentar si plateste 50% din loc adult; - 2 copii cazati in camera connecting platesc 50% din tariful unei camere duble. Valoare servicii: - demipensiune in valoare de 45 lei / persoana - supliment pensiune completa in valoare de 45 lei / zi / persoana; - tratament: ”Cura Balneara Danubius” in valoare de 40 lei / zi / persoana si include control de catre un medic specialist, 2 masaje de recuperare / sejur, 3 proceduri / sejur prescrise de catre un medic; - tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri. Pentru a beneficia de tratament este obligatoriu ca turistii sa prezinte urmatoarele documente : trimitere de la medicul de familie sau specialist, dovada platii de catre institutie a CAS, talon pensie.
Descriere camere:
Facilitati camere: camerele sunt echipate cu baie, telefon, balcon, Tv sat color.
Descriere facilitati:
Facilitati hotel: 96 de camere, restaurant, bar, cafenea, terasa de vara, magazine pentru suveniruri, parcare, spalatorie, baza de tratament, sala de conferinta. Recomandari afectiuni: ginecologice. Servicii masa: in restaurantul hotelului. Facilitati copii cu 2 adulti in camera: - copiii pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si alimentatie publica; - 1 copil de 2-12 ani achita 50% din tarif adult pentru pat suplimentar; daca nu doreste pat suplimentar achita doar 50% din masa; - 2 copii 2-12 ani, primul doarme cu parintii si plateste 50% din masa, iar al doilea plateste patul suplimentar si plateste 50% din loc adult; - 2 copii cazati in camera connecting platesc 50% din tariful unei camere duble. Valoare servicii: - demipensiune in valoare de 45 lei / persoana - supliment pensiune completa in valoare de 45 lei / zi / persoana; - tratament: ”Cura Balneara Danubius” in valoare de 40 lei / zi / persoana si include control de catre un medic specialist, 2 masaje de recuperare / sejur, 3 proceduri / sejur prescrise de catre un medic; - tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri. Pentru a beneficia de tratament este obligatoriu ca turistii sa prezinte urmatoarele documente : trimitere de la medicul de familie sau specialist, dovada platii de catre institutie a CAS, talon pensie.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie

Locatie