Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Corpore Sano

   str Dr Victor Climescu, nr 40 A, Techirghiol, Techirghiol Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Balnear Corpore Sano este situat in Techirghiol in apropiere de sanatoriul balnear cu acelasi nume. Facilitati complex: 55 de camere (48 Twin si 7 apartamente), restaurant cu bar (60 locuri), bar cu terasa, Skybar la etaj 5, baza de tratament (hidroterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, termoterapie, aeroterapie si medicina alternativa), parcare (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: aer conditionat, minibar, uscator de par, TV, seif, Wi-Fi, telefon.
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, uscator de par, TV, seif, Wi-Fi, telefon.
Descriere facilitati:
55 de camere (48 Twin si 7 apartamente), restaurant cu bar (60 locuri), bar cu terasa, Skybar la etaj 5, baza de tratament (hidroterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, termoterapie, aeroterapie si medicina alternativa), parcare (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Complexul Balnear Corpore Sano este situat in Techirghiol in apropiere de sanatoriul balnear cu acelasi nume.
Servicii masa:
Facilitati masa: restaurantul complex balnear si de recuperare CAA – Techirghiol ofera pacientilor o multitudine de produse servite in regim de bufet suedez pentru toate cele 3 mese principale ale zilei.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Uscator de par in camera
Baza de tratament
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Zona receptie
Receptie non-stop

Locatie