Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja. Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului. Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.
Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja. Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant, bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului. Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie, zona de servit masa, TV. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.
Descriere camere:
toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.
Descriere facilitati:
hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.
Locatie:
Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in camera
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Loc de joaca pentru copii
Facilitati de bucatarie

Locatie